آموزش کامل راهکارهای درمان با طب سوزنی
بیش از صد ساعت فیلم آموزشی طب سوزنی
بیش از هزار تکنیک در مورد طب سوزنی
آموزش مهارت های لازم برای کار با سوزن
اطلاعاتی در مورد قواعد طب سوزنی
آموزش محل های سوزن زن در طب سوزنی
و . . .
طب سوزنی که به زبان چینی به آن جن جیو (ZHEN JIU) گفته میشود روشی است که با فروکردن سوزنهای بسیار نازک به نقاط خاصی از بدن باعث تسکین درد و یا درمان مشکل خاصی از بیمار میشود. براساس تئوری طب سوزنی، این نقاط خاص بر روی مریدینهایی (MERIDIANS) قرار دارند که یک نوع انرژی حیاتی به نام «چی» (QI) در آنها جریان دارند.
طب سوزنی از اواخر قرن بیستم توسط محققان مورد تحقیقات جدی علمی قرارگرفته است، هم از جهت نحوه اثر آن و پایه هایش و هم از جهت اثرات بالینیش. اما همچنان توافقی در مورد این مسایل میان دانشمندان و درمانگران حاصل نشده است.[۱] و بسیاری از مقالات به این جمع بندی رسیدهاند که شاید اثرات آن ناشی از اثر پلاسبو باشد.
سازمان بهداشت جهانی و موسسه ملی سلامت آمریکا اعلان کردهاند که طب سوزنی در درمان مشکلات عصبی و درد میتواند موثر باشد[۴]. با این حال این گزارشها به شدت مورد انتقاد قرار گرفتهاند از این جهت که بر اساس مطالعات خطادار و دارای متودولوژی ضعیف بنا شدهاند[۵][۶]. با این حال در این مورد توافق وجود دارد که طب سوزنی اگر از طرف یک متخصص طب سوزنی انجام شود و سوزنهای استریل مورد استفاده قرار گیرند روش بی خطری است و نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد آن وجود دارد
تاریخچه طب سوزنی
برای اثباتپذیری کامل این بخش به منابع بیشتری نیاز است یا منابع ارایهشده بهدرستی ارجاع داده نشدهاند.
لطفاً با توجه به شیوهٔ ویکیپدیا برای ارجاع به منابع با ارایهٔ منابع معتبر این مقاله را بهبود بخشید.
مطالب بیمنبع در آینده مردود و حذف خواهندشد.
تاریخچه استفاده از طب سوزنی در کشور چین به ((عصر حجر)) باز میگردد که در آن زمان از سنگهایی نوک تیز به نام «بیان شی» (BIAN SHI) استفاده میشد. سوزنهای سنگی طب سوزنی مربوط به پنج هزار سال پیش توسط باستان شناسان در کشور چین کشف شدهاست. اولین کتاب چینی که در آن در مورد طب سوزنی بحث شدهاست کتاب «طب داخلی کلاسیک امپراطور زرد» میباشد که در حدود ۲۳۰۰ سال پیش نوشته شدهاست. در این کتاب از انواع سوزنهای فلزی، مریدینها و نقاط خاص بر روی آنها، انواع روشهای فروکردن سوزن در بدن و انواع مختلف بیماریهایی که میتوان با استفاده از طب سوزنی آنها را درمان نمود بحث شدهاست.
تئوری طب سنتی چین
برای اثباتپذیری کامل این بخش به منابع بیشتری نیاز است یا منابع ارایهشده بهدرستی ارجاع داده نشدهاند.
لطفاً با توجه به شیوهٔ ویکیپدیا برای ارجاع به منابع با ارایهٔ منابع معتبر این مقاله را بهبود بخشید.
مطالب بیمنبع در آینده مردود و حذف خواهندشد.
طب سنتی چین(TCM) چندین هزار سال قدمت دارد. براساس طب سنتی چین، سلامت یک فرد، وضعیتی است که به علت تعادل «یین» (YIN) و «یانگ» (YANG) در بدن برقرار شدهاست. با استفاده از طب سوزنی، جریان «چی» (QI) و خون در بدن تنظیم شده و هر جایی از بدن که کمبودی از آنها وجود داشته باشد تقویت شده و هر جایی که زیادی آنها وجود داشته باشد کاهش مییابند. همچنین در جاهایی از بدن که جریان آزاد «چی» (QI) دچار رکود و انسدادشده باشد برطرف میگردد. طب سنتی چین به بدن انسان به عنوان یک کل نگاه میکند که چندین سیستم عملکردی در آن درگیر هستند. چینیها به این سیستمها اصطلاحاً «زانگ فو» (ZANG FU) میگویند که زانگ به معنای اعضای توپر بدن (مثل کبد و کلیهها) و فو به معنای اعضای توخالی بدن (مثل معده و رودهها) میباشد. از نظر طب سنتی چین هنگامی بیماری ایجاد میشود که تعادل بین ئین، یانگ، چی و خون به هم خورده باشد. با اصلاح نمودن یک یا چند سیستم عملکردی از طریق استفاده از سوزن، فشار، حرارت و یا چیزهای دیگر در نقاط خاص و حساسی از بدن که به آنها نقاط طب سوزنی گفته میشود تعادل از دست رفته دوباره به دست میآید و بیماری درمان میشود.
شماره مجوز:
3665547565